Locatie

Eiland van Maurik

100 jaar Citroen vindt plaats op Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 in Maurik. De ligging is centraal in het land, tussen Tiel en Utrecht, in het prachtige natuurgebied bij de stuw van Amerongen waar de Rijn in de Lek overgaat. Het gehele resort is maar liefst 22 hectare groot in land en water en bestaat uit verschillende terreinen, parcoursen, eilanden en accommodaties. Allerlei sportieve evenementen zijn mogelijk met diverse avontuurlijke activiteiten. Op het Eiland van Maurik beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Info over het terrein

U komt aanrijden vanaf de dijk, zie rode stip rechtsboven op de plattegrond. U ziet het EVM19 aan uw linkerhand liggen, aan de rechterzijde ziet u de Rijn.

Bij aankomst ziet u als eerste aan de linkerzijde het parkeerterrein liggen voor de dagbezoekers. Dit grenst aan de camping (2 en 1) waar we zo’n 500 plaatsen beschikbaar hebben voor Citroëns en tentjes, kleine caravans of vouwwagens.

Vanaf de kassa’s loopt u vanzelf het terrein op, met op allerlei plaatsen diverse activiteiten en bezienswaardigheden. Helemaal op de kop van het Eiland hebben we het festivalterrein gecreëerd, met als middelpunt de museum- en handelarentent. De verschillende braderie- en brocantekramen zullen verspreid over het terrein te vinden zijn. Dit geldt ook voor de Foodtrucks die met aantrekkelijke producten aanwezig zullen zijn.


Tijdens het evenement is er cameratoezicht op het festivalterrein en er is permanente beveiliging aanwezig.

 

Met onderstaande kaart kunt u uw route plannen.